Milla Sarrià: correm junts amb la discapacitat intel·lectual

La Milla Sarrià és una cursa diferent, un exemple de la societat a què aspirem, una societat inclusiva en la qual les persones, independentment de la seva condició o circumstàncies, s'il·lusionin amb una meta comuna, en què no només sigui important arribar-hi, sinó com s'hi arriba: treballant i gaudint junts, amb la dedicació i l'estima amb què ho fa des de fa 75 anys ASPASIM.

Així presenta la cursa el Joan Puigdoller, Regidor del Districte Sarrià - Sant Gervasi. A la web ofical de la cursa www.millasarria.com hi trobareu més informació.


L'Ignasi Prats també hi col·labora. Ja l'any passat ens ho va fer saber i alguns Stikafuls hi varem participar. Va ser bonic, per exemple, tornar a veure junts i corrent a 3 primeres espases del Club: l'Aurelio, l'Imanol i el Jordi (feia massa temps que no es veia aquesta foto... els 3 junts entrant a meta... Quanta qüalitat!). L'Aina, la filla de l'Ignasi, que pateix aquesta discapicitat, també hi va participar.


La Milla de Sarrià és una cursa oberta a tothom, amb atenció especial a les persones amb discapacitat psíquica i, a diferència d’altres curses, el seu objectiu és que no representin un grup especial, al marge de la resta de corredors, sinó que s’integrin completament des del tret de sortida fins a l’arribada. Són moltes les persones voluntàries que s’estan animant i donen suport a la iniciativa. Moltes les persones que, durant aquests 75 anys han aportat dedicació i solidesa al projecte d'Aspasim. L’equip de professionals, famílies, voluntaris, proveïdors, i la societat en general han estat indispensables i immillorables.


Esperem també que amb aquesta celebració i la feina dels propers anys facin i fem créixer entre tots somnis al costat de les persones amb discapacitats més greus.


Així doncs, des d'aqui us animem a participar-hi! Després de l'èxit de participació i solidaritat de la primera milla de l'any passat, el proper 26 d'octubre tornarem a la segona edició que tindrà lloc al passeig de la Reina Elisenda de Montcada de Barcelona al llarg de 1.609 metres.


De moment alguns de nosaltres ja estem inscrits! És un dia perfecte per anar amb familia, pares i fills. És un dia (l'únic!) per deixar-se a casa la nostra samarreta i correr amb la taronja de La Milla.


VULL INSCRIURE'M >


Club Esportiu Stikaful   |   Octubre 2014
Més informació