Behobia/San Sebastián: Correm per fer realitat somnis solidaris

3 stikafuls i 4 amics més. En total 7 amics: David "The Sick", Santi "Pinatell", Elena "Nerity", Lluís, Marta, Jordi i Javier, que ve expressament des de Dubai. El pròxim 9 de novembre participarem en la Behobia San Sebastián 2014, una carrera de més de 20 km en un entorn preciós, amb un ambient indescriptible i en un lloc emblemàtic com és Sant Sebastià. Alguns de nosaltres i molts Stikafuls ja hi hem participat més d'una vegada.

Un nou repte esportiu per a cada un dels 7 i que volem compartir amb tots vosaltres.

Us convidem a col·laborar amb el projecte de Get your dreams fundació "La Fàbrica dels Somnis". L'objectiu és poder fer el màxim de somnis possibles de les persones més necessitades.

Contribueix fent una donació d'1 € per cada metre que vulguis aportar. Quant més metres solidaris facis, més ens ajudaràs! L'objectiu és arribar a aconseguir 6.000 € que aniran destinats a poder realitzar els somnis de la Roberta, el Kevin i la Madeleine (veure en www.getyourdreams.org).

Tenim fins al 9 de novembre per, entre tots, assolir els nostres objectius!

Mentrestant, nosaltres seguirem entrenant a consciència per posar tot el nostre esforç en aconseguir el repte esportiu de rebaixar la marca de l'any passat.


FES LA TEVA DONACIÓ i fem els somnis realitat!


David Granell, Santi Postils, Elena Innerarity   |   Octubre 2014
www.getyourdreams.org   |   www.migranodearena.org